Tech

Kifogások május 15-re

Ekkor jelenik meg ugyanis az év egyik legjobban várt számítógépes játéka, a Diablo III, a rajongók máris kifogásokat gyártanak.

A világ egyik legsikeresebb fejlesztőjének számító Blizzard a Diablo mellett olyan sorozatokkal alapozta meg hírnevét, mint a WarCraft és a StarCraft, de a legsikeresebb online szerepjátéknak számító World of WarCraft is hozzájuk fűződik.

A Diablo-sorozat legutóbbi, második epizódja 12 évvel ezelőtt, 2000-ben jelent meg, vagyis a várakozás hossza a StarCraft második részéhez hasonlítható, de a rajongók a mai napig folyamatosan járják a játék világát, és várják türelmesen a folytatást. A premier többszöri elcsúsztatása után a fejlesztő végre közölte, hogy május 15-én megkezdődik a harc sötét nagyúrral, és az őt segítő szörnyekkel.

Néhány leleményes rajongó rögtön a premier dátumának bejelentését követően létrehozta az “Elnézést május 15-e miatt” nevű weboldalt, ahol az aznapra szervezett programok, illetve a munka alóli kibújáshoz lehet a legkülönfélébb, vicces kifogásokat generálni és e-mailben postázni a barátnők/feleségek, illetve főnökök számára.

A Diablo III a hivatalos információk szerint csak PC-n jelenik meg, de a pletykák szerint a csapat a konzolos változaton is dolgozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik