Tech

Állunk koppan az új Mass Effect előzetesétől

A világ jelenleg talán legjobban várt videojátéka magyar cég által készített trailerrel indul hódító útjára.

Alig egy hónap múlva jelenik meg a Mass Effect nevű videojáték harmadik része, amelyre több millió rajongó feni a vezérlőt és a klaviatúrát.

A játék története szerint valamikor a XXII. század végén a titokzatos “Kaszásoknak” nevezett idegen faj megszámlálhatatlan egyede elárasztja a bolygónkat azzal a feltett szándékkal, hogy minden életformát kipusztítson a felszínéről.

Egyetlen rettenhetetlen harcos, Shepard parancsnok képes arra, hogy a galaxist benépesítő békés(ebb) lényekből sereget verbuváljon és visszaverje a hatalmas, rovar formájú, intelligens űrhajók támadását. A gémerek az ő bőrébe bújva járhatják be a Tejútrendszert egy a Csillagok Háborúja és a Star Trek filmekkel egy lapon emlegetett űropera díszletei között.

Nehéz lenne röviden összefoglalni a Mass Effect teljes sztoriját, hiszen az elmúlt években hatalmasra duzzadt a Bioware játékfejlesztő cég által megteremtett univerzum.

Számunkra külön öröm, hogy a játék videoelőzetesét ugyanaz a Digic Pictures nevű magyar cég készítette (riportunk róluk itt), amely már számos világhírű játék trailerét is jegyzi, és rengeteg szakmai díj büszke tulajdonosa. Íme tehát a legutóbbi alkotásuk:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik