Tech

Már februárban kipróbálható az év játéka

A Mass Effect harmadik részéről már most lehet tudni, hogy 2012 egyik legsikeresebb játéka lesz.

A világ játékosait forradalmi újításaival meghódító sci-fi sorozat hamarosan folytatódik, a fejlesztőcsapat pedig azzal örvendezteti meg a rajongókat, hogy visszatér a számítógépes játékok gyökereihez és kiad egy próbaverziót a harmadik epizódból.

Maga a játék március 9-én jelenik meg, a demót február 17-én adják közzé PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon egyaránt. A számítógépeseknek legalább egy 1.8GHz Intel Core 2 Duo, vagy ezzel egyenértékű AMD processzorral, 2GB memóriával, és NVIDIA 7900 vagy ATI X1800 videokártyával szerelt konfigurációval kell rendelkezniük, ha a demót, illetve magát a játékot futtatni szeretnék.

Az új epizódban már többjátékos lehetőségek is helyet kapnak, a demóban a Slum és a Noveria nevű multiplayer pályát lehet kipróbálni. Nagy meglepetésre az egyjátékos kampány két pályája is helyet kap a próbaváltozatban, a végigjátszással nagyjából két órát lehet majd eltölteni. A női és a férfi karaktert, illetve a játékba kerülő összes karakterosztályt is ki lehet próbálni, de az előző rész mentett állását csak a teljes változatban lehet felhasználni.

Az előző részekkel ellentétben a trilógia záróepizódja a Steamen nem lesz elérhető, az online vásárlást választók az Electronic Arts saját, Origin nevű rendszerén találják majd meg a játékot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik