Tech

A dzsungelben az ép elme a tét

Afrika után újra visszatér a dzsungelbe a Far Cry-sorozat - az új részben a főhős élete mellett az elméje is veszélyben forog.

A sorozat első része gyakorlatilag megreformálta a shooter műfajt, korábban leginkább csak szűk folyosókban zajlott a harc a túlélésért, ám a Far Cry helyszíne egy trópusi szigetcsoport volt, a hatalmas területet a játékosok a kedvük szerint járhatták be. A folytatást már egy új fejlesztőcsapat készítette, a szabad játékstílus megmaradt, azonban ezúttal Afrikában kellett – sokszor unalomba fulladó autókázgatások mellett – kalandozni, és lövöldözni.

A Far Cry 3 visszatér a gyökerekhez.

Újra a trópusokon zajlik a küzdelem, az új képek és videók alapján elképesztő látványra számíthatnak a játékosok. A hagyományos feladatok mellett igazi pszichedelikus élményt garantáló küldetések is lesznek, a félresikerült nyaralás közben eltűnt barátnőjét kereső főhőst ugyanis hallucinációk gyötrik, helyenként “célszerszám” bevetése nélkül kell majd ezeket a látványosan tálalt, részben a főszereplő fejében zajló szituációkat átvészelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik