Tech

Saját magát hűti a jövő üdítője

Se hűtő, se jég, se hóvihar nem kell majd a dobozos üdítőknek.

A kint tomboló mínuszok és esetleges havazás mellett valószínűleg nehéz lesz, de próbáljunk lelki szemeink elé idézni egy forró nyári napot. A meleg tikkasztó, s bár a kedvünkre választott vízparttól csupán méterekre vagyunk, az izzasztó hőség miatt arra sincs erőnk, hogy akár csak egy lépéssel is közelebb kerüljünk a hűsítő vízhez.

Jól jönne valami jéghideg felfrissülés, de a hűtőtáska már a strand felé vezető úton felmondta a szolgálatot, így tartalma valószínűleg már rég megfőtt… és ez az a pont, ami a jövőben már nem feltétlenül lesz kétségbeejtő egy új technológiának köszönhetően, ami gombnyomásra és másodpercek alatt hűti le a dobozos üdítőt.

A pontos folyamat egyelőre titkos, annyit azonban tudni, hogy a gyártók nem először próbálkoznak hasonlóval. A Pepsi már 1998-ban piacra dobott volna valami hasonlót, azonban a találmányról hamar kiderült, hogy károsítaná a környezetet, ezért felhagytak vele.

A West Coast Chill úgy tűnik, megoldotta a problémát és hamarosan 3 dolláros dobozonkénti áron jelenik meg az amerikai boltok polcain. Állítólag cukor és tartósítószerek nélkül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik