Tech

Magyarok Artúr király udvarában

A kategória legjobbjaival is felveszi a versenyt a budapesti Neocore Games King Arthur című stratégiai játéksorozatának új epizódja.

A hazai csapat játéka a stratégák nagy kedvencének számító Total War-sorozat alapjaira építkezik, a taktikai térképen körökre osztott játékmódot, a harcmezőn viszont valós idejű irányítást lehet használni a győzelem elérése érdekében.

A sorozat már az első epizódban elrugaszkodott a valóságtól, a készítők a történelmi hűség helyett a fantasy elemekre helyezték a hangsúlyt. A King Arthur II ezen a vonalon erősít tovább: a trónjától megfosztott Artúr királynak nemcsak a különböző katonai egységekkel, hanem a legkülönfélébb mitikus lényekkel is számolnia kell.

A folytatás egyelőre csak az online boltokban vásárolható meg, de azoknak sem kell sokáig várni, akik idegenkednek például a Steamtől. A hazai boltokban február közepén tűnik fel, a magyar feliratos változatért 5990 forintot kell majd fizetni.

Azok, akik most azonnal nekilátnának, kipróbálhatják a demó változatot, amely ugyan nem tartalmazza a magyar szövegeket, de a játékról szinte minden kiderül belőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik