Tech

Ingyenes Tiësto-koncert a Twitteren

A Twitter első élőben közvetített koncertjét az Intelnek és a HP-nek köszönhetjük.


Forrás: Mashable

Tiësto persze nem egyedül bulizik másfél órát, hanem a Las Vegas-i Consumer Electronics Show keretein belül egy zártkörű rendezvényen szórakoztat. A zártkörűség persze csak a fizikailag jelenlévőkre vonatkozik, hiszen a HP és az Intel Twitter-oldalán keresztül bárki ott lehet. Persze csak akkor, ha nem zavarja az időeltolódás és (január 12-én) vasárnap reggel hétkor még (vagy már?) party-hangulatban van.

Annak sem kell kétségbe esnie, aki alapvetően szereti Tiësto zenéjét, de a vasárnapi alvást azért nem áldozná be érte, hiszen a két vállalat Twitter-oldala a koncert utáni 48 órában mást sem fog közvetíteni – úgyhogy nemcsak vasárnap, hanem hétfő este is lehet bulizni.

A koncerttel egyébként nemcsak azt bizonyítják, hogy a Twitter élő videoközvetítésekre is alkalmas, hanem egyúttal bemutatják a cégeknek szánt oldalak megújult lehetőségeit – jelen esetben az Intel és a HP, tehát a két szervező profilján.

A Tiësto-rajongók egyébként duplán örülhetnek, hiszen a 48 órán át tartó, ingyenes koncert után a YouTube-on “In the Booth” címmel a lemezlovas életéről szóló, tízrészes sorozat indul háttérinformációkkal és kulisszatitkokkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik