Tech

Obama lányai nem facebookozhatnak

A közösségi oldalon immáron 800 milliónál is több embert találunk, de biztos, hogy nincs köztük az amerikai elnök két lánya.

Közismert, hogy Obama kampánya és politikai üzeneteinek továbbítása során erősen támaszkodik a közösségi oldalakra. Áprilisban a Facebookon tartott lakossági fórumot, majd miután júniusban személyesen vette kezébe Twitter-profilját, júliusban a Twitteren is nagygyűlést rendezett; októberben fellépett a Tumblr-re, november óta pedig a Google+-on is megtalálható.

Ehhez képest, mikor a People magazinnal készített interjú során felvetődött a Facebook és lányai kapcsolata, rövidre zárta a kérdést: “Miért akarnánk, hogy egy csomó olyan ember, akit nem is ismerünk, tudja, hogy mi mit csinálunk? Szerintem ennek semmi értelme.”

Persze a kérdés egyelőre könnyen megoldható, hiszen 10 és 13 éves lányai közül a kisebbik még hivatalosan nem is regisztrálhat a közösségi oldalra – a nagyobbikat pedig ezek szerint annyira nem zavarja a tiltás. Ehhez Obama nevetve annyit tett hozzá: “Meglátjuk, mit gondolnak erről négy év múlva.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik