Tech

Kennyt megölik, ugye?

Eddig csak kisebb költségvetésű és formátumú játékokban tűntek fel a hírhedt sorozat szereplői, jövőre azonban egy vérbeli South Park szerepjáték érkezik.

A programot fejlesztő Obsidian korábban a többi között olyan címeken dolgozott, mint a Fallout: New Vegas, a Dungeon Siege III és az Alpha Protocol. A szerepjátékokra specializálódott stúdió a most bejelentett South Park programnál is a tőlük megszokott irányvonalat viszi tovább.

A projekt egyik nagy különlegessége, hogy Trey Parker és Matt Stone, a sorozat alkotói is részt vesznek a fejlesztésben. Mindketten nagy videojáték rajongók, és állításuk szerint az elkövetkezendő hónapokban maximálisan a PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon megjelenő program készítésére koncentrálnak majd.

A sorozat készítői mindenképpen egy komolyan vehető, igazi szerepjáték élményével szeretnének előrukkolni. Ennek megfelelően extra képességekkel felruházható fegyverek, teljesen testre szabható karakterek, és a sorozatra jellemző, kicsavart humorral átszőtt küldetések jellemzik majd leginkább a kész programot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik