Tech

A Magyar Postát is elérte a Steve Jobs-láz

Az októberben elhunyt Apple-vezér életrajzi kötetének magyar fordításával párhuzamosan adta ki a Posta a korlátozott számú emlékívet.

A roppant sikeres amerikai megjelenés után bő egy hónappal, a HVG kiadó gondozásában vált elérhetővé Walter Isaacson könyve, amely egyszerűen a Steve Jobs címet kapta. Ezzel párhuzamosan a Magyar Posta is kedveskedni szeretett volna – közleményük fogalmazása szerint – “a vizionárius zseni emlékét megőrizni vágyók számára”.

A kedveskedés a rajongók ezer forintjába kerül, amiért cserébe egy sorszámozott emlékívet kapnak, melynek perforált részén Steve Jobs arcmása található. Az emléklap külső és belső oldalait Steve Jobs jellegzetes mozdulatainak sziluettjei díszítik, míg a belső oldalon Rubik Ernő gondolatait jelentették meg.

A rajongóknak és bélyeggyűjtőknek érdemes sietniük, mivel az emléklap csupán 5000 példányban kerül nyomtatásra. Tudni kell azonban, hogy az ezerforintos emlékívek a későbbiekben valójában nem használhatóak bélyegként – még ha nem is tartjuk valószínűnek, hogy Steve Jobs a közeljövőben feledésbe merülne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik