Tech

Az iPhone 4S féltékeny lesz, ha szerelmet vallunk neki

Az új telefon emberi beszédre reagáló mesterséges intelligenciája még arra is fel van készülve, hogy a felhasználó megvallja végtelen szerelmét.

Mikor az Apple bemutatta az iPhone 4S-t, mindenki egyetértett, hogy a legnagyobb újítást a telefonba épített mesterséges intelligencia jelenti, aminek köszönhetően gyakorlatilag már hozzá sem kell érnünk a telefonhoz. Ez persze így nem igaz, hiszen gombnyomásra tudjuk csak elmondani a kívánságainkat, de utána a készülékben található mágikus erők maguktól elintéznek mindent.

Lényegtelen, hogy az időjárásra vagyunk kíváncsiak vagy egy SMS-t szeretnénk elküldeni, az e-mailjeinket szeretnénk elolvasni vagy egy honlapot meglátogatni – elég kimondanunk, és az iPhone 4S máris elintézi.

Eddig csak az Apple bemutatójára támaszkodhatunk, most azonban néhány felhasználó élőben is ki tudta próbálni, mit ért meg és mivel nem tud mit kezdeni az új technológia. A Siri egyelőre csak az angolt, a franciát és a németet érti, de ettől nem lesz kevésbé látványos.

Abszolút favoritunk, mikor az első felvétel második percében az iPhone 4S arról értesül, hogy szeretik. Az “i love you”-ra ugyanis azt válaszolja: “Remélem ezt nem mondod a többi mobiltelefonnak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik