Tech

7,5 millióba került az első pár “Vissza a jövőbe” cipő

Egy brit rapper annyira első szeretett volna lenni, hogy egészen 37 500 dolláros magasságba licitálta Marty McFly kedvenceit.

A múlt héten fénysebességgel járta be a hír az internetet: a Nike végre elkészítette a Vissza a jövőbe 2 című filmben látható Air Mag típusú cipőt és első körben napi 150 pár kerül árverésre az eBayen – azonban sajnos csak az Egyesült Államok területéről.

A Tinie Tempah névre hallgató brit rapper azonban egyrészről biztosra akart menni, másrészről elsőként szerette volna felpróbálni Marty McFly kedvenc csukáját – és ezért hajlandó volt egy 7,5 millió forint körüli összeget kifizetni.

Aki azonban azt hiszi, hogy a többi cipő normálisabb áron kel el, nagyon téved: a legnépszerűbb 43-as méretű cipők 1,6 millió forintnál is többe kerülnek, de a kevésbé keresett 38-as méretűek is egy laza millióért találnak gazdára.

Ennek egyetlen előnye, hogy a Marty McFlyt alakító Michael J. Fox a Parkinson-kór gyógymódjának kutatásával foglalkozó alapítványa rendes támogatásra talált, mivel minden bevétel hozzájuk kerül.

Félreértés ne essék, a magunk részéről nem az egekbe szökött árak miatt nem ruháztunk be néhány pár Air Magbe, hanem mert az önbekötő üzemmódra még várni kell néhány évet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik