Tech

Robbanásszerűen nő a Google+

Google-(1024x768).png (google+, )
Google-(1024x768).png (google+, )

Becslések szerint a következő 24 órában 10 millió felhasználója lesz az új - hivatalosan még el sem indult - közösségi oldalnak.

Ahhoz képest, hogy a Google+ továbbra is “csak” egy zártkörűen működő oldal, amiről a fejlesztők sem tudják elégszer elmondani, hogy nincs kész és minden esetleges hiba ennek tudható be – ezért sem lehet például regisztrálni -, olyan érdeklődés veszi körül, mint semmi mást a Google és talán az internet történetében.

Felhasználók ezrei sóhajtottak nagyot, mikor végre nem kellett trükközni az ismerősök bevonásához, hanem hivatalosan is elérhetővé váltak a meghívók (a főoldal jobboldali oszlopának alján). Amennyiben a fejlesztők a meghívást nem korlátozzák, a ma elért 10 milliós szám a hét végére átlépheti a 20 milliót is.

A korlátozásnak egyébként lenne oka, mivel – és ez a népszerűség másik, megdöbbentő jele – a Google Plusnak szánt tárhely egy kis időre megtelt. Pontosabban a rendszerben elküldött értesítők számára kijelölt merevlemez nem bírta a tempót, éppen ezért számos felhasználó spammennyiségű levelet kaphatott, mivel a rendszer újra és újra elküldte a le nem tárolt értesítéseket. Ilyenek persze előfordulhatnak a tesztverzióban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik