Tech

Karórába oltott bankkártya fesztiválozóknak

Fesztivalora(1024x768).png (fesztiválóra, )
Fesztivalora(1024x768).png (fesztiválóra, )

Nincs több kotorászás a pénztárcában, sőt maga a pénztárca is feleslegessé válik.

Kapcsolódó cikkek

A Heineken Balaton Soundon és a Szigeten feszitválozók mostantól készpénz vagy bankkártya helyett  “csuklóból” tudnak fizetni, legyen szó akár egy hideg sörről, néhány finom falatról vagy esetleg egy szuvenírről. Mindehhez nincs másra szükség, csak egy Fesztiválórára.

A Fesztiválóra gyakorlatilag egy feltölthető bankkártya és egy, az adott fesztivál arculatára szabott karóra keveréke, amivel a tulajdonosa a fesztivál területén mindenhol tud fizetni. A Fesztiválkártyához hasonlóan elég odaérinteni a terminálhoz, amin nemcsak a vásárlás összege, de az órán maradó egyenleg is megjelenik.

Amellett, hogy kényelmesebb a lassan amúgy is elavultnak számító pénztárcánál, biztonságosabb is, hiszen szemben a papírpénzzel az óra ellenáll a fesztiválokon elkerülhetetlenül fellépő minden természeti csapásnak – legyen szó nyári záporról vagy egy korsó sörről -, és elveszíteni is igen nehéz, hiszen (jobb esetben) folyamatosan tulajdonosán van. Ha mégis sikerül elhagyni, esetleg ellopják, egy egyszerű SMS-sel azonnal letiltható.

Az órákhoz a fesztiválokon megtalálható Fesztiválkártya Feltöltő Pontoknál (FFP) valamint a VOLT Bolt Pontoknál lehet hozzájutni 7990 forintért, amit további összegekkel lehet duzzasztani az FFP-knél. Az el nem használt pénzt a pénztáraknál visszafizetik, ráadásul az óra örök emlékként hazakíséri tulajdonosát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik