Tech

Androidos mobil 4700 euróért. Kéne?

Az órákban hódító Tag Heuer 1,25 millió forintos okostelefon bevezetésén dolgozik.

A svájci órakészítő-örökség és az avantgárd technológia ötvözeteként írja le az Android 2.2-es operációs rendszeren futó telefonját a gyártó. A rozsdamentes acél és bőrborítás keveréke elölről egy modern mobil, míg hátulról egy drága karóra látványát nyújtja – ezt az érzést csak fokozza a telefon oldalán lévő felhúzóra emlékeztető gomb.

Az operációs rendszer mellett a technikai specifikációk sem verik ki a biztosítékot: a 3,5 colos érintőképernyőn 480×800 pixel képes megjelenni; az 5 megapixeles kamerával felvett képeket pedig természetesen 3G-n és WiFi-n is tudjuk továbbítani.

Vagyis a telefon különlegességét nem belseje, hanem külseje adja: a rozsdamentes acél helyett arany és titán is választható, míg a bőrborítást kérhetjük borjúból, de akár aligátorból is. Ez azonban épp elég ahhoz, hogy komolyabban vehető státuszszimbólum legyen, mint mondjuk ez.

Amennyiben valakinek van felesleges 1,25 milliója, a Link névre hallgató luxusmobilt a következő hónaptól szerezheti be, de tapasztalatairól mindenképp számoljon be nekünk is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik