Tech

Mégis nagy változást hoz az iPhone 5?

A legújabb pletykák szerint - minden eddigi elvárással szemben - az iPhone 5 nem csak egy némileg javított iPhone 4 lesz.

A BGR informatikai oldal bevallása szerint sikerült megerősítenie azt a híresztelést – a biztos forrás persze neve elhallgatását kérte -, miszerint az iPhone következő generációja (legalább külsejében) radikálisan más lesz. További részletek ezzel kapcsolatban egyelőre nem kerültek napvilágra, úgyhogy a magunk részéről egy papírvékony, összehajtható telefont szeretnénk kérni. Más pletykák forrásai tudni vélik, hogy csepp alakú lesz.

S míg a BGR nagyon biztosnak tűnik a dolgában, bennünk él a szkepticizmus: miért módosítana az Apple egy olyan termékén, ami a jelenlegi formájában is nagyon népszerű (és szép), hardver szempontjából pedig szinte biztosan nem tud nagyot villantani.

Úgy tűnik azonban, hogy nem kell már sokáig bizonytalanságban élnünk, mivel – ugyanezen forrás szerint – augusztus első felében történik majd meg a bemutatás, és a hónap végén kerül boltokba az új telefon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik