Tech

iPad játék macskáknak

A Friskies macskaeledel készítő nem egy, hanem egyből három iPadre és macskákra optimalizált játékkal rukkolt elő.

Ennek is el kellett jöjjön az ideje. Az internet megszámlálhatatlan cuki, macskás videói között találunk olyat is, ahol a kecses kedvencek tapogatózva tudatják a világgal, hogy egyáltalán nem értik az előttük fekvő fénylő képernyőt – és ezt a cukiságot orvosolja a Friskies három új fejlesztése.

Mindhárom játék alapvetően arra épül, hogy az iPad kijelzőjén mozgó tárgyra kell rátappancsolni, hogy a következő mozgó tárgyak megjelenjenek. Az alább található videót látva a magunk részéről egyáltalán nem vagyunk arról meggyőződve, hogy ezeket az alkalmazásokat a macskák annyira élveznék, mint amennyire egy ember képes belefeledkezni egy játékba, de az biztos, hogy lefoglalja őket.

Mivel web-alapú játékról lévén szó, természetesen nem csak az iPad, hanem bármilyen táblagép átalakítható macska szórakoztató központtá – okostelefonosok azonban hátrányban, mivel a “játéktér” nem igazodik a kisebb képernyőhöz. Ha valaki komolyan gondolkodik azon, hogy kis kedvencének kölcsön adná méregdrága kütyüjét, kérjük, gondoskodjon valamilyen képernyővédelemről, a későbbi meglepetések elkerülése végett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik