Tech

Karóra a jövőből

Csak az elhivatottan geekeknek ajánlott, hiszen az időt az USB-tárhely, a zenelejátszás és a bluetooth-kapcsolódás mellett mutatja.

Az teljesen biztos, hogy az időt egy egészen szokatlan módon mutatja – persze, ha belegondolunk, valószínűleg ez volt a cél. Az órák számát a kék fény mutatja – összesen 12 lehetséges helyen -, a percek számát pedig a lila. Mivel 12 lehetséges hely van, ezért a lila fény is csak 12 helyen jelenhet meg, de ez eddig csak 5 perces csoportokra bontotta az órát; azt, hogy pontosan hányadik percnél járunk, a világos- és sötétebb kék negyedekre osztott kör mondja meg.

Ezt leszámítva található benne egy kis flash meghajtó, ami egyrészről kecses, másrészről szó szerint mindig kéznél van. Ami azért is jó, mert a beépített mikrofonnal bármikor van hova felvegyük a gondolatainkat, amiket aztán – ha kifogytunk volna a zenéből – bluetoothon keresztül egyenesen a hallójáratainkba tudunk sugározni.

Az óra a Tokyoflash terméke – róluk már korábban is írtunk a futurisztikus megoldásaikkal kapcsolatban, úgyhogy abszolút ajánlatos a kapcsolódó és ajánlott cikkek átböngészése, ha valakinek elnyerte a tetszését.

AJÁNLOTT LINKEK:

További részletek – angolul (Gizmodo)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik