Tech

Internet Explorer 9 – március 14. vagy 24.

A Microsoft új böngészője március 14-én várható, de legkésőbb 24-én lesz elérhető.
Kapcsolódó cikkek

Mivel az IE9 RC változata (Release Candidate – szabad fordításban esélyes végleges) február 10-én jelent meg, az ember így március elején joggal gondolkodhat azon, hogy a ténylegesen végleges változat mikor válik már elérhetővé – és ezzel az ember nincs egyedül, hiszen a Microsoft is ezt a kérdést latolgatja.

Egyelőre meg nem erősített hírek szerint március 14-én jelenik meg az a gomb, amelyre kattintva végre letölthetővé válik a Microsoft eddigi legerősebb böngészője és kiderül, hogy önmagában a modern követelményekhez való alkalmazkodás elég lehet-e ahhoz, hogy további felhasználók ne pártoljanak át a konkurenciához. De ez – ahogy az előző mondat elején elhangzott – még meg nem erősített hír.

Ami viszont biztos, az a Microsoft indiai ága, amely tweetjéből kiderül, hogy arrafele március 24-én tartanak nagyszabású rendezvényt a család új tagjának megünneplése okán.

Reményeink szerint a 24-i dátum csak egy rendezvény, de maga a szoftver már 14-én elérhetővé válik, még ha ez furán is hangzik.

AJÁNLOTT LINKEK:

További részletek – angolul (Engadget)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik