Tech

Lehet, hogy Rád vár a Microsoft

A Microsoft a 18 év alattiaknak szóló Junior Internet Project 2011 című versenyen kíván lehetőséget adni azoknak, akik informatikai pályára készülnek.

A versenyre honlappal, honlaptervvel, grafikus projekttel vagy esszével pályázók közül a legjobbak egy nemzetközi konferencián vehetnek részt, a tárgynyeremények között egyebek mellett egy Xbox360 Kinect is megtalálható.

A verseny magyar fordulójára március 7-ig lehet nevezni, az indulók március 19-én Budapesten, a Microsoft Magyarország székházában megrendezett konferencián mutathatják be pályázataikat a zsűrinek és egymásnak, valamint érdekes előadásokat hallgathatnak meg neves IT-szakértőktől. A legjobbak a nemzetközi döntőn, a lengyelországi Wróclawban április 15-17. között mutathatják be munkájukat.

A 2000-ben Csehországban indított, és 2006-ban az összes visegrádi országra (Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) kiterjesztett Junior Internet Project célja, hogy felkutassa azon tehetséges iskoláskorú fiatalokat, akiket érdekel az internet és jövőjüket az informatikai pályán képzelik el.

AJÁNLOTT LINKEK:

A magyar forduló honlapja
Keressük a jövő honlapéítőit (Microsoft Magyarország)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik