Tech

Mérges madarak 3D-ben

A méltán népszerű játék a Windows Phone 7 operációs rendszer alá is érkezik, de fejlesztik a 3D verziót is.

Bár eddig úgy tűnik, hogy maga a Microsoft hátráltatta az Angry Birds előretörését, a játék operációs rendszerektől és platformoktól független sikere, illetve a Rio című animációs filmben való megreklámozása minden eddiginél nagyobb nyomás alá helyezte a Microsoftot, amely immáron a Nokiával szövetkezve még több készülékre lenne képes eljuttatni a mérges madarakat.

A Microsoft és a játék gyártója, a Rovio közötti konfliktus egyébként akkor keletkezett, mikor a Windows Phone 7, mobil operációs rendszer indításánál a Microsoft a Rovio engedélye nélkül használta az Angry Birds logóját. Azonban a várható bevétel és a felhasználói nyomás mindkét félnél megszépítheti az emlékeket.

A másik nagy bejelentés, hogy a játék térhatású verziója is fejlesztés alatt áll. A Rovio számos 3D játékot létrehozott már, így az igazgató szerint nem lesz különösebb probléma a technológiát ráhúzni a madarakra.

Egyelőre arról nincs hivatalos értesülés, hogy mikorra várhatóak ezek, azonban az biztos, hogy aki LG Optimus 3D-ben vagy Nintendo 3DS-ben gondolkodik, találkozni fog az Angry Birds-szel is.

AJÁNLOTT LINKEK:

Tovább részletek – angolul (pocket-lint.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik