Tech

Luxusbillentyűzet a stílusimádóknak

A Razer BlackWidow Ultimate mechanikus billentyűzet csillagként világítja be a szobát.

A fényes műanyagborítás és az állítható háttérvilágítás már ránézésre is kiemeli a Razer új termékét a billentyűzetek sorából. Közelebbi vizsgálódás során pedig funkcionalitása is meggyőzőnek bizonyul. A mechanikus billentyűzetek híres klikkelő hangja megnyugtatóan hat – pláne azokra, akik szeretik az ilyesmit.

Azonban a BlackWidow mintha nem teljesen tudná eldönteni, hogy az átlagfelhasználóknak szeretne kedvezni vagy a játékőrülteknek. A bal oldalán található öt makróbillentyű ugyanis az előbbi csoportnak felesleges, az utóbbinak pedig kevésnek bizonyulhat. A jobboldalt elrejtőző USB, hang- és mikrofonbemenet azonban kényelmes megoldás lehet bárkinek.

Akik egyszerűen egy újabb fokozattal szeretnék bővíteni gépelési vagányságukat, azok készítsenek össze közel 30 ezer forintot – még a háttérvilágítás és a jobb oldali bemenetek nélküli alapverzió is majdnem egy húszas. Azok azonban, akik pontosan tudják, hogy mire kell nekik a billentyűzet, ezen az áron jobb terméket is kaphatnak, legyen szó irodai munkáról vagy hajnali játékmaratonról.

AJÁNLOTT LINKEK:

Razer BlackWidow Ultimate mechanikus billentyűzet – angolul (CrunchGear)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik