Tech

A Cataclysm első napja

A szerverek világszerte éjfélkor indultak, azonban a Blizzard a hagyományokhoz hűen számos hibával szembesült a játékosok súlyos elégedetlenségére.

Az amerikai játékosok első problémája már az indulás előtt jelentkezett: számos felhasználó azzal a panasszal élt a Blizzard ügyfélszolgálatánál, hogy botrányosnak tartja, hogy az európai államok rajongói 9 órával korábban nekikezdhetnek a legfrissebb kiegészítőnek. A gyártó türelmesen próbálta elmagyarázni, hogy a világszerte éjfélkor induló járék sem kerülheti meg az időzónák szabályszerűségeit.

De az európai játékosok sem örülhettek sokáig, hiszen az indított szerverek a magas érdeklődésre percek alatt dugókkal, kapcsolati hibákkal és leállásokkal válaszoltak. Mivel senki sem akarta idejekorán otthagyni a lehetőséget, hogy elsők között derítse fel a szép új világot, ezek a hibák órákon keresztül eltartottak.

Persze voltak olyanok is, akiknek nem szembesültek hasonló problémákkal: egy játékos mintegy hat óra alatt elérte a megemelt szint-küszöböt és az eddigi 80-ról 85-re ugrott. Bizony, az amerikai szerverek indulása előtt jó 3 órával. A legtöbben csalásra gyanakodnak, de a játékost – bár elhíresült – a Blizzard egyelőre nem szankcionálta.

AJÁNLOTT LINKEK:

A 85-ös szintű Paladin
WoW Cataclysm hibák – angolul (CrunchGear)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik