Tech

Ma indul a World of Warcraft: Cataclysm

De miért jó a legnagyobb online szerepjáték harmadik kiegészítője?

Nos, a játékosoknak és rajongóknak valószínűleg nem kell elmagyarázni, hogy a Cataclysm mennyiben változtatja meg virtuális világukat, azoknak azonban, akik nem követik figyelemmel, hogy eddig mi történt és immáron mi várható a World of Warcraftben, álljon itt egy ízelítő.

A két legnagyobb újítás a két frissen bevezetett faj és a 80-ról 85. szintig megemelt fejlődési plafon, de természetesen szép és kevésbé szép új világokat lehet felfedezni, melyekről alább a kiegészítő legutóbbi trailere is tanúbizonyságot ad.

A történet szerint Azeroth – a World of Warcraft világának – békés napja meg vannak számlálva, hiszen minden viszontagság leküzdése után érkezik Deathwing (Halálszárny), a sárkány, aki gyakorlatilag tekintetével képes mindent a feje tetejére állítani. Ez a digitál-szeizmikus hatás meg is látszódik majd a játékvilág szinte minden részén.

A játékosoknak innentől kezdve értelemszerűen arra kell koncentrálnia, hogy segítség a sárkány-pusztította földek gyógyulását, az ott lakók szenvedésének enyhítését.

A kiegészítő itthon hétezer forintért beszerezhető, de ha valaki a teljes Collector’s Editiont szeretné otthonra, akár 20 ezer forintjától is meg kell válnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik