Tech

Digitális tükör

Mert mit ér manapság bármi is egy jó operációs rendszer nélkül?
Kapcsolódó cikkek

A Cybertecture Mirror egyszerűen megfogalmazva egy olyan tükör, amibe beépítettek egy számítógépet. Mindez nem egy ötlet, hanem egy már létező eszköz. Amellett, hogy a fürdőszobai használathoz létrehozott alkalmazásokkal bír, 10W-os hangszórókkal és wifivel is rendelkezik. Természetesen vízálló, ráadásul állítólag párásíthatatlan üveggel van borítva.

Az alkalmazások között megtalálunk mindent, amire reggel szükségünk lehet, a kora reggeli hírektől és időjárásjelentéstől kezdve a mérlegig – ami tárolja a naponta felvett információkat – egészen némi testedzésig. De ilyenek mellett az sem lenne meglepő, ha helyes fogmosási technikákat is tanulhatnánk tőle.

A jó ötletet – hiszen ki ne ébredne szívesen egy ilyen tükör előtt? – két dolog rontja el. Egyrészről 7700 dolláros (több mint 1,7 millió forintos) árcédula, másrészről a távirányító. Jár hozzá külön távirányító, de a legtöbb okostelefonnal is kompatibilis.

Viszont biztos, hogy szabad az ember bármelyik keze, amikor épp embert próbál magából faragni? Kezelőfelületként hatékonyabb lett volna egy érintőképernyő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik