Tech

Konferencia az informatikai biztonságról

Az információ biztonsága napjainkra az egyik legfontosabb üzleti és fejlesztési szemponttá vált.

A gazdasági bizonytalanság is növeli az igényt a megbízható adatszolgáltatásra és a hiteles vállalati működés alapját képező információk védelmére. Ennek is köszönhetően tavaly a IT-biztonsági cégek eladásai 30 százalékkal nőttek.

Az ITBN szervezői hat éve hirdették meg azt a szakmai összefogást, amelynek segítségével a felhasználók, szolgáltatók, gyártók, érdekvédelmi szervezetek, hatóságok és az államigazgatás együtt tud fellépni a biztonság érdekében.

A konferenciát szeptember 28-29-én hatodik alkalommal rendezik meg Budapesten. Az eseményre mintegy 1200 informatikai szakembert várnak. A világ vezető biztonságtechnikai szakemberei mellett előadást tart Jóri András magyar és Peter Hustinx európai adatvédelmi biztos. A konferencia ingyenes, de látogatása regisztrációhoz kötött.

A kétnapos eseményen például a hacking szekcióban a hallgatóság megismerheti a veszélyeket és az informatika sötét oldalát, szó lesz a közösségi oldalak, illetve a hálózatok, okostelefonok, adatbázisok biztonságáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik