Tech

Látható az iPhone 4G!

Soha ilyen nem fordult még elő: megjelenés előtt látható egy Apple termék.

Valószínűleg Steve Jobs, az Apple mindenható főnöke őrjöng: a Gizmodo nevű amerikai techblogon darabokra szedve látható az iPhone következő, HD, vagy 4G névre hallgató verziója. A készülék elvileg csak júniusban jelent volna meg, a képeken látható telefon egy prototípus.

A hírek először arról szóltak, hogy valaki elhagyta a készüléket, amelyet aztán megtaláltak és így jelenhettek meg képek róla az Engadget és a Gizmodo blogokon. Hamarosan kiderült. hogy sokkal inkább ellopták a telefont és a Gizmodo megvásárolta azt, bár ők maguk nem vádolhatók semmivel.

Magáról a készülékről nem sokat tudni, miután az Apple távolról letiltotta az operációs rendszerét, így nem lehet bekapcsolni. Ami tény: kissé más lett a dizájn, van rajta előlapi kamera, a hátlapja műanyagból van, hogy ne fogja le a WiFi jelet, nagyobb az akkumulátor és az egész vékonyabb, mint a 3GS. Belül már az újfajta MicroSIM kártyának van hely, mint az iPad-ben.

Egy darabig kétséges volt, hogy eredeti-e a készülék, azonban a Gizmodo kapott egy levelet az Apple jogi osztályától, amelyben visszakövetelik azt, egyben bizonyíték szolgáltatva az eredetiségre.

Ajánlott linkek:

Ez lenne az iPhone HD/4G? (Technet.hu)
This Is Apple’s Next iPhone (Gizmodo.com, angol)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik