A világ hatalmas. Segíts megmutatnunk!
Az olvasói támogatásokat teljes egészében olyan történetekre fordítjuk, amilyeneket máshol, mástól nem olvashatsz magyar nyelven.

A 24.hu küldetése a független, tényeken alapuló tájékoztatás: hogy olyan színesnek mutassuk be ezt az országot és a világot, amilyen valójában. Magyarország vezető híroldalainak egyikeként mindennapos működésünket képesek a híreink, kritikáink, podcastjaink és videóink mellett megjelenő reklámok finanszírozni.

De azok az anyagok, amelyekre a legbüszkébbek vagyunk, különösen költségesek. Azokhoz a riportokhoz és nagyinterjúkhoz, amelyek csak nálunk születnek meg; azok az ügyekhez, amiket mi tárunk fel, nekünk is szükségünk van olvasóink támogatására. És minél többen döntenek úgy, hogy áldoznak a minőségi tartalomra, annál többet készíthetünk belőle.

Azoknak, akik már így döntöttek, köszönhettük 2021-ben, hogy megszólaltattunk polgármestereket és vasmű-dolgozókat, eljutottunk a Magyarországon túli világ több szegletébe Pozsonytól Tel-Avivig, és hogy minden héten több olyan üggyel indíthattuk olvasóink reggeleit, amelyek aztán bejárták az egész magyar médiát. Ha kedvére van, amit olvas, csatlakozzon hozzájuk és támogassa ebbéli munkájában a 24.hu műhelyét!

Támogatom
* Kötelezően kitöltendő mező

Lehetősége van átutalással támogatni a 24.hu működését.

Amennyiben ezt a formát választja, az utalást az alábbi bankszámlára teheti meg.
Kérjük, a közleményben mindenképp tüntesse fel, hogy „24.hu támogatás”.

Számlatulajdonos: Central Médiacsoport Zrt.
Bank neve: UniCredit Bank Hungary Zrt.
Bankszámlaszám: 10918001-00000006-14620076
IBAN: HU73 1091 8001 0000 0006 1462 0076
SWIFT (BIC): BACXHUHB
Közlemény: 24.hu támogatás
Olvasói sztorik