Legyél te is 24.hu támogató!
A 24.hu Magyarország egyik legolvasottabb híroldala. Küldetésünk a független, tényeken alapuló tájékoztatás és a minőségi szórakoztatás.
Ha szeretnéd támogatni munkánkat, az alábbi lehetőségeket ajánljuk.

Előfizetés a hirdetésmentes 24.hu-ra

Jelenleg a hirdetések teszik lehetővé, hogy nap, mint nap a legfrissebb hírekkel, interjúkkal és elemzésekkel tegyünk tájékozottabbá, ugyanis a reklámokból befolyó bevételből tartjuk fent az oldal működését.

Most itt a lehetőség, ha egy letisztultabb olvasói élményre vágysz. Ha nem szeretnél hirdetéseket látni az oldalon, fizess elő a 24.hu hirdetésmentes verziójára!
Fizess elő a 24.hu hirdetésmentes verziójára csupán havi 499 forintért!
Az automatikusan megújuló előfizetés díja csupán 499 Ft/hó. Ez a díj automatikusan kerül levonásra a bankkártyádról, amíg te le nem állítod az előfizetésedet.

Hirdetésmentes előfizetéssel a 24.hu cikkei bannerek, videói pedig videós hirdetések nélkül tekinthetőek meg. PR cikkekkel, cikkben megjelenő szöveges támogatói tartalmakkal, valamint logómegjelenésekkel viszont a hirdetésmentes verzióra előfizető olvasó is találkozhat.

A hirdetésmentes előfizetés jelenleg a mobilon és tableteken elérhető 24.hu applikációkban nem érvényesíthető. A szolgáltatás kialakítás alatt áll, és a közeljövőben lesz elérhető, addig kérjük előfizetőink türelmét.

Támogatás

A minőségi tartalom sok pénzbe kerül, és mindezt csak hirdetési bevételekből finanszírozni egyre nehezebb. Ahhoz, hogy még több oknyomozó cikkel, nagyinterjúval, videóval jelentkezhessünk, szükségünk van olvasóink támogatására. Támogasd a 24.hu-t, hogy tovább fejlődhessünk, és az eddiginél is magasabb minőségben tájékoztathassunk nap, mint nap.
Támogatom
* Kötelezően kitöltendő mező
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.