Szórakozás

Lékai-Kiss Ramóna reagált Oláh Ibolya Sztárban sztár All Stars-os beszólására: „Van igazság abban, amit Ibi mond”

TV2
TV2
Az énekesnő a zsűrinek üzent éles szavakkal kiesése után.

Szombat este Oláh Ibolya esett kiSztárban sztár All Stars utolsó elődöntőjében. Az énekesnő már a produkciója utáni értékeléskor jelezte, hogy számára nagyon kevés az az idő, amit felkészülésre kapnak, mert neki idő kell, hogy magáévá tegyen egy dalt. „És ez a műsor nem megfelelő rá, bocsánat!” – tette hozzá.

Az eredményhirdetés után azt mondta, bajban lett volna, ha továbbjut, és megköszönte a nézőknek, amiért nem szavaztak rá, majd a zsűrinek is üzent:

Szeretném megköszönni a stábnak, a hajasoknak, a sminkeseknek, a koordinátoroknak, és minden olyan embernek, akik hétről hétre rengeteget dolgoznak azért, hogy két perc alatt ti leamortizáljatok mindent. Úgyhogy köszönöm szépen. Ez nem neked szól, Hajós

– szólt ki a zsűriben helyet foglaló Hajós Andrásnak akkor Oláh Ibolya.

Lékai-Kiss Ramóna zsűritag a Borsnak mondta el, mit gondol az énekesnő szavairól. Szerinte a műsor a versenyzőknek és ítészeknek egyaránt nehéz, hiszen nem civilek szerepelnek, akikről el kell dönteni, hogy jól énekelnek-e vagy sem.

Itt professzionális énekesek állnak a színpadra. Ha valamikor rosszul is sikerül egy produkció, nem vagyunk abban a helyzetben, hogy azt mondjuk, ez borzalom volt, mert nem sérthetjük meg a versenyzőt, mert itt már mindenki bőven letett az asztalra, de valahogy mégis szépen keretbe kell foglalnunk azt, hogy ez most nekünk hogy tetszett. Zsűriként vagyunk a műsorban, de a nézők érzéseit próbáljuk átadni, és van olyan, amikor nem jön át egy produkció, van amikor igen. Nehéz! Van igazság abban, amit Ibi mond, hogy itt nagyon sokat készülnek, mindenki belead apait-anyait, és két perc alatt abban a helyzetben vagyunk zsűriként, hogy el kell mondani, hogy ez annyira nem volt jó, vagy jó volt. Ha ebben van sértettség, akkor azt nagyon sajnálom, mert soha nem célunk, hogy megbántsunk bárkit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik