Szórakozás

Sztárban sztár All Stars: miután előadta Azahriah Introvertált dalát, Tóth Gabi sírva fakadt Liptai Claudia dicséretét hallva

TV2
TV2
Az énekesnő azt mondja, nehéz időszakon van túl.

A Sztárban sztár All Stars indulása előtt Tóth Gabi egy interjúban úgy fogalmazott:

„ha a gép kidobná Azahriah-t, akkor lehet, hogy kicsit becsinálnék”,

véleménye szerint ugyanis amit a fiatal zenész-énekes tud, azt nagyon nehéz utánozni.

A műsor utolsó elődöntőjében az énekesnő mégis megkapta Azahriah-t, az Introvertált dalt kellett előadnia, amire olyan komolyan készült, hogy stopperrel mérte, mennyi idő alatt képes eldarálni a számban elhangzó szöveget.

Tóth Gabi Azahriah-utánzása (amit ide kattintva lehet visszanézni) végül nagy sikert aratott: a zsűri hosszan méltatta a produkciója után, Hajós András szerint az évad egyik legjobb utánzását láthatták a nézők, Liptai Claudia pedig a következőket mondta az énekesnőnek:

Te idejöttél ebbe a műsorba, Gabi, úgy, hogy volt benned – sokszor éreztem, ahogy beszéltünk ezekről a megnyilvánulásaidról – egy ilyenfajta tüskésség. És ha valakinek ez a műsor a mennybe menetelét mutatja, az te vagy, az egyik, mert olyan szinten csak a művészetedet látjuk most, és olyan szinten leszarom, hogy mi van körülötted és milyen dolgok történnek, mert ez a lényeged. Ez volt az a kislány, akit én láttam a Megasztárban, és aki tündöklően jó, csodálatos művész. Ez a művész ma valami olyasmit alkotott nekünk, amit soha nem fogunk elfelejteni, ebben biztos vagyok. Ez a műsor persze arról szól, hogy átlényegülj, és most egy másik ember bőrében tündökölsz, de ez egy nagyon-nagyon ritka adottság.

Liptai dicséretét hallva Tóth Gabi elsírta magát, majd Till Attila érdeklődésére elárulta, miért törtek elő a könnyei.

Nagyon tudtam azonosulni a dal szövegével, mert elég nehéz időszakon vagyok túl. Megélni a mellőzöttséget a csúcsról, a bezártságot, vagy azt, hogy úgy érzed, hogy vége mindennek és közben onnan felszívni magad. Nagyon nehéz feladat is volt, és nagyon-nagyon jólesett, amit a Claudia is mondott, meg persze mindannyian, mert nekem tényleg ez vágyam, és sokat hibáztam, sok hülyeséget csináltam, én magam is tudom, de nekem a színpad az életem, és az, hogy énekelhessek és ezt átadhassam. Ha erre kapok ilyen lehetőséget, az nekem nagyon jólesik, és köszönöm, tényleg

– mondta az énekesnő, aki az említett produkciójára maximális pontszámot kapott a zsűritől, az adás végén viszont ő volt az egyik, akinek búcsúznia kellett a versenytől a finálé előtt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik