Szórakozás

Sztárbox: Sárközi Ákos elmondta, miért vállalta a Horváth Tamás elleni visszavágót

Hargitay Olivér / RTL
Hargitay Olivér / RTL
Holnap ismét ringbe szállnak az énekessel.

Miller Dávid a Sztárbox legutóbbi versenynapjának élő adása közben jelentette be, hogy súlyos orrsérülése miatt nem fog tudni ismét ringbe szállni az idei évadban. Helyére a csatorna Sárközi Ákost hívta vissza, aki korábban Horváth Tamástól kapott ki a ringben. Hamarosan ismét egymással mérkőznek majd meg.

Azt gondoltam, hogy mindenféleképpen, már az ő tisztelete miatt is ringbe kell szállnom, hogy legalább egy olyan színvonalas mérkőzést tudjunk tolni a Tomival, mint az első mérkőzésben. És ezzel is azelőtt adózzunk mindenféleképpen, hogy mi bármikor visszavárjuk Dávidot a ringbe

fogalmazott a séf a Fókusz kamerája előtt, hozzátéve: a korábbi meccsének minden pillanatát élvezte, és nagyon jólestek neki a visszajelzések.

Nem szoktam saját magamat fényezni, de nagyon jó volt azokat a visszajelzéseket hallgatni, olvasni, hogy igen, tudtam motiválni az embereket, és jó volt látni, hogy ennyi idősen is fel tudom venni a kesztyűt bárkivel ilyen szempontból. A szívem visz előre. Így én már maximálisan boldog vagyok azzal, amit elértem.

Sárközi a közelgő meccset illetően elárulta, még fókuszáltabban szeretne ringbe lépni – ahogyan ellenfele is.

A riportban Horváth Tamás is megszólalt, aki megosztotta, hogy nagyon szeretett volna Miller Dáviddal kesztyűzni.

Én nagyon-nagyon szerettem, amit csinált a ringben. Szerintem kategóriánk egyik legerősebb bokszolója ő. Ezúton kívánok neki jobbulást

– mondta az énekes, aki a séfhez hasonlóan nagyon élvezte a közös meccsüket, amit visszanézve úgy véli, már tudja, min kell javítania.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik