Szórakozás

„Kopognak, kinyílik az ajtó, és Orbán Viktor jön be” – Kokónak egyszer a miniszterelnök volt az öltönyfutára

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Az ökölvívó egy több éves történetet elevenített fel.

Kovács István Kokó lesz Hajdú Péter vendége a Beköltözve pénteki részében. A pár perces kedvcsinálóban helyet kapott egy sztori arról, hogy egyszer Orbán Viktor volt az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok ökölvívó öltönyhordozója.

Kokó mondta, egy alkalommal kollégája nem tudta időben odaadni neki az öltönyét egy sporteseményen, és azt később, a bokszoló öltözőjébe sem tudta bevinni, megfelelő belépő hiányában.

Felhívott, hogy »Nem tudok bemenni, mit csináljak?« Hát, mondtam, keress valakit, akinek olyan az akkreditációja, hogy be tud jönni. Visszament a ring széléhez, nézelődött, és ott állt az Orbán Viktor valakivel. Odament hozzá, megnézte a passzát, és azon rajta volt, hogy All Access. Akkor még aktuális miniszterelnök volt, és kérdezte tőle, hogy »Figyelj, te be tudsz menni az öltözőbe?«, mondta az Orbán, hogy persze, be tudok. »Itt van, add oda a Kovácsnak, jó?«, és ott azonnal a kezébe adta az öltönyt… Kopognak az ajtón, mondom, gyere. Kinyílik az ajtó és Orbán Viktor jön be az öltönyömmel. »Ne haragudj Kokó, egy barátod küldi az öltönyt«. Mondom: köszönöm szépen, miniszterelnök úr

– mesélte Kokó.

A történet hitelességét bizonyítja, hogy a műsorrészletet Orbán Viktor is megosztotta a TikTok-oldalán, azzal a címmel, hogy Az öltönyfutár. A leírásban az is szerepel, hogy „Sztárbox 2001”, ami azért furcsa, mert a bokszműsor első évada 2004-ben volt.

@viktor_a_tiktokon Sztárbox 2001 😉 #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #Magyarország #Kokó #HajdúPéter #Sztárbox ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik