Szórakozás

Kényszerleszállást hajtott végre a repülőgép, pizzát rendelt az utasoknak a pilóta

Orvosi segítséget kellett nyújtani egy utasnak. A pilóta annyira rosszul érezte magát, hogy várakozniuk kell, hogy mindenkinek ételt rendelt egy közeli pizzériából.

Kényszerleszállást kellett végrehajtania a United Airlines San Franciscóból Houstonba tartó járatának, mert egy utas összeesett a mosdóban. A gép az új-mexikói Albuquerque-ben szállt le, hogy orvosi segítséget nyújtsanak az utasnak – írja az Indy100.

A gépen 150 ember utazott, ők több órán át várakoztak a repülőtéren. A késés miatt a pilóta egy ponton döntött, hogy pizzát rendel az utasoknak, hogy elviselhetővé tegye a várakozást. A kapitány 30 pizzát hozatott egy helyi étteremből a reptérre. Az utasok elméletileg egy 15 dolláros étkezési utalványt kaptak volna, de mivel minden étterem be volt már zárva a repülőtéren, ezért rendelniük kellett.


Az utasok ledöbbentek, hisz nem gyakori, hogy a pilóták vagy akár a légitársaságok ilyen gesztust tesznek. Egyikük azt nyilatkozta a Fox-nak, hogy a pilóta érezhetően javítani tudott az „elkeserítő” körülményeken, szerinte példát mutatott szeretetből, együttérzésből és önzetlenségből. Tanya Stamos egy TikTok-videóban is dicsérte az „abszolút csodálatos” pilótát.

@ladyt98tanya #unitedairlines #pilots #great #greatness #greatpilots #christlike #thankyou #california #sanfrancisco #houston ♬ Powerful songs like action movie music - Tansa

Annyira rosszul érezte magát a helyzet miatt, hogy rendelt 30 pizzát egy helyi pizzériából, amiket közvetlenül a kapunkhoz szállítottak, csak akkor vett egy szeletet magának, miután meggyőződött arról, hogy mind a 150 utas evett!

– mondta. A Stamos által készített fotókon látható, ahogy a pilóta osztogatja a szeleteket az utasoknak.

A gép végül hét órányi várakozás után tudta folytatni az útját Houstonba.

A leszállás után Stamos személyesen mondott köszönetet a pilótának, amikor kiszállt a gépből, kezet fogott a kapitánnyal.

Aztán mögöttem mindenki követte a példámat, és kezet fogott vele

– tette hozzá.

A United Airlines is dicséretet mondott pilótájuknak.

Szeretjük látni, hogy pilótáink mindent megtesznek az ügyfeleinkért, amikor valami váratlan történik

– közölték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik