Szórakozás

Elton John azt mondta, „nem sok” maradt belőle, fel is sorolta, mely szerveit távolították már el

Victor Boyko / Getty Images for Valentino
Victor Boyko / Getty Images for Valentino
Egészségügyi problémái ellenére azt mondja, sosem volt boldogabb.

Elton John saját egészségügyi problémáival (legutóbb egy súlyos szemfertőzést kapott el) viccelődött az Elton John: Never Too Late című koncertfilmje New York-i vetítésén. A 77 éves énekes, aki tavaly nyáron vonult vissza a turnézástól, az eseményen így szólt a közönséghez:

Hogy őszinte legyek, nem sok maradt belőlem. Nincsenek manduláim, orrmanduláim vagy vakbelem. Nincs prosztatám. Nincs jobb csípőm, sem bal térdem, sem jobb térdem. Valójában csak a bal csípőm maradt meg. De még mindig itt vagyok! És ezért nem tudok elég hálás lenni nektek: ti vagytok azok az emberek, akik miatt itt vagyok!

A Page Six beszámolója szerint John köszönetet mondott férjének, David Furnishnak, valamint fiainak, Zacharynek és Elijahnak is, amiért „a világ legboldogabb emberévé” tették. Azt mondta, soha nem volt boldogabb, mint mióta eldöntötte, nem turnézik többé.

Mint tudják, azért döntöttem úgy, hogy abbahagyom a turnézást, mert 77 éves vagyok. Mindent megcsináltam és eljátszottam, amit csak lehetett. Sikeres voltam; ott voltam és megcsináltam. Még mindig van, és mindig lesz is hely a zenének az életemben. De a legfontosabb az életemben David, Zachary és Elijah, a családom és a barátaim. Megtaláltam az utópiát, és annyira boldog vagyok!

– fogalmazott Elton John.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik