Szórakozás

A Kísértés: Négy kísértőnek távoznia kellett a szigetről

TV2
TV2
Először a párkapcsolatban lévő szereplők, majd a versenyben maradt kísértők is szavazhattak arról, kit küldenének haza maguk közül.

A Kísértés legutóbbi adásában Kasza Tibi ismét megjelent a fiúk és a lányok villájában, ahol közölte: a párkapcsolatban lévő szereplőknek haza kell küldeniük egy-egy ellenkező nemű kísértőt. A lányok úgy döntöttek, a csak nemrég érkezett Lombardót küldik el, míg a fiúknál Cynthiára esett a választás. Utóbbi azt mondta, meglepte a döntés, mert úgy érezte, mindenkivel elég jól elbeszélgetett, és meglátása szerint „Anna sokkal jobban szúrja a szemüket”.

Miután a párkapcsolatban lévő szereplők szavaztak, a kísértők is lehetőséget kaptak, hogy hazaküldjenek valakit maguk közül. A lányok villájából így másodikként Roland távozott, aki többször is hangoztatta már, hogy haza szeretne menni, hogy láthassa a kistestvérét.

A kísértők a fiúk villájában is döntöttek, Natit küldték haza maguk közül, akivel kapcsolatban úgy érezték, már nem érzi jól magát a műsorban.

Nekem itt teljesítve van a küldetés. Én itt mindent kimaxoltam, amit tudtam, és most már csak kiábrándulni tudok

– fogalmazott a távozása előtt Nati, aki később hozzátette, megkönnyebbült, hogy hazamehet és jó barátokra tett szert, akikkel a későbbiekben is tartani fogja a kapcsolatot.

Nati egyébként Noellel került közelebbi kapcsolatba a forgatások alatt, ám az elmúlt adások során bonyolult lett a viszonyuk. Miután a kísértő elhagyta a villát, Noel a miniinterjújában elárulta, hogy noha őt is meglepte a dolog, rosszul érezte magát.

A műsorban egyszer már sor került hasonló kiszavazásra, akkor azonban a párkapcsolatban lévő szereplők arról dönthettek, hogy az ellenkező villa kísértői közül kik távozzanak – döntésüket viszont akkor az adott villa szintén kapcsolatban lévő lakói megvétózhatták, amit meg is tettek.

Kapcsolódó
A Kísértés: Két kísértőnek távoznia kellett a szigetről
Végül a lányok és a fiúk is felülírták az ellenkező villában lévő játékosok arra vonatkozó döntését, kit akarnak a szigeten kívül látni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik