Szórakozás

A Kísértés: Miután a lányok villájában ismét felvillant a hűtlenséget jelző gömb, Brigi válaszul megcsókolta Mátét

Később együtt is aludt a neki udvarló kísértővel.

A Kísértés indulása óta Brigit többször is érzékenyen érintette, amikor felvillant a villában a hűtlenséget jelző, piros gömb. A szereplő minden alkalommal attól tartott, hogy a vőlegénye, Dusán volt hűtlen hozzá, és noha utóbbi eddig nem lépte át azt a határt, ami a gömb felvillanását eredményezné, menyasszonya látott és hallott már olyan dolgokat a róla szóló videókban, amik elszomorították – Edához, például, igen közel került, és meg is mentette a kísértőt, amikor korábban haza akarták küldeni.

A műsor legutóbbi adásában ismét felvillant a gömb a lányok villájában, mire Brigi úgy döntött, válaszol, és megcsókolta a mellette ülő Mátét, aki régóta udvarolt már neki, ő viszont nem adta be a derekát.

Bennem volt, hogy na, akkor dobjuk vissza azt a piros gömböt. Máté szerintem nagyon meglepődött, szerintem benne az volt, hogy én itt most megint kileszek, sírni fogok, meg nagyon rossz lesz nekem. Én azt láttam rajta, hirtelen azt se tudja, milyen rendezvényen van

– fogalmazott a csók után Brigi.

A történtek hatására a fiúk villájában is felvillant a gömb. Dusán ekkor éppen Edával készült pezsgőzni a hálószobájában – aki mellett, mint kijelentette, szívesen ébredne minden reggel, ám mint fogalmazott: „köti az ebet a karóhoz, hiszen nem hiába Brigi a menyasszonya”.

Nagyon remélem, hogy nem Brigitta miatt ég a piros lámpa, de én most már felkészültem a legrosszabbra igazából, és ez a legjobb, amit tudok csinálni. Nagyon nagy törést okozna bennem és egy nagyon-nagyon fájó pont lenne az életemben, ha gyűrűvel a kezén annyival nem tisztelne meg, hogy levegye a gyűrűt és aztán kezdene el valaki felé nyitni. Remélem, azt a tiszteletet megadja nekem, bár azért vannak kétségeim és vannak bennem rossz gondolatok

mondta a gömb felvillanása után Dusán.

Brigi egyébként később együtt is aludt Mátéval, elmondása szerint azonban a kísértő tisztelettudó volt és nem közeledett felé. Mindeközben Dusán lekapcsolt lámpánál, gyertyafényben randevúzott Edával a hálószobájában, akinek az ágyban fekve tejszínhabot nyomott a szájába.

A hétfői adásban négy kísértőnek is el kellett hagynia a szigetet.

Kapcsolódó
A Kísértés: négy kísértőnek távoznia kellett a szigetről
Először a párkapcsolatban lévő szereplők, majd a versenyben maradt kísértők is szavazhattak arról, kit küldenének haza maguk közül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik