Szórakozás

Tóth Vera Oláh Ibolyáról: Olyan lehetőségcunamit kapott, amit egyikünk sem, de képtelen volt élni vele

TV2
TV2
Tóth azt mondja, nem magát akarja sajnáltatni, csak a tényeket mondja.

Kadarkai Endre A nagy mű című műsorának Tóth Vera és Till Attila voltak a meghívott vendégei, az adást a story.hu szemlézte elsőként. Szóba került a Megasztár, ami kapcsán Oláh Ibolya nyilatkozta a múltban, hogy szerinte csalás történt, mert nem Tóthnak, hanem neki kellett volna a végén győzedelmeskedni.

Nem tudom elképzelni, hogy bármilyen bindzsi lett volna abban. Én azt érzékeltem a stábon, hogy örültek volna, ha Ibolya nyeri. Tehát pont ezért is volt abszurd felvetés Ibolya részéről, vagy ez az egész történet, hogy a szavazatokat megbuherálták.

A műsor szerkesztőiről és Oláh kapcsolatáról azt mondja Tóth Vera: „Nyilván őt is ajnározták utána, meg kellett, mert nagyon csalódott volt, hogy nem nyert. Teljesen biztos volt benne szerintem az Ibi, hogy el fogja vinni a pálmát. És nyilván egy picit jobban elfoglalta őket Ibolyának a pesztrálása vagy a vigasztalása. Én meg ezáltal azt éreztem – így a mai napi van bennem egy ilyen érzés –, hogy egy kicsit talán engem stabilabbnak láttak, és ezért inkább jobban magamra hagytak, miután már lementek a fények, véget ért az adás. Tán észre sem vették, hogy elmentem. Egy picit – és ez semmiféle ilyen önsajnáltató duma! Ezek tények, ez így történt.”

Hozzátette:

A másik dolog, azt gondolom, hogy a közönséget mindig nagyon tisztelni kell, nem szabad hülyének nézni a nézőt, és Ibolya nagyon sokszor felkészületlen volt. Még fonetikusan is kiírták neki a szöveget a súgógépre, csak hogy énekelje el azt a dalt. És könyörögtek neki, hogy jöjjön be egy koreográfia-órára, és tanulja meg a koreográfiát, mert az egy csoda volt, amikor ez megtörtént. Tehát a közönség érzi, hogy – bocsánat, romás kifejezéssel – ki a kanyhaló, tehát sokszor azért megtörtént.

Tóth Vera szerint Oláh Ibolya ráadásul minden komoly lehetőséget megkapott az elmúlt két évtizedben ahhoz, hogy hatalmas karriert csináljon magának itthon.

Olyan szintű lehetőségcunamit kapott, amit egyébként egyikünk sem mondhatott el magáról. A Gesztitől a Presseren keresztül mindenki… A lemezkészítés, a dalok, a show, a sztárság, a fény, mindent megkapott, és nem tudott élni vele, képtelen volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik