Szórakozás

Molnár Áron Shane Tusupnak: Egy hatalmas dolgot lenne érdemes még megtanulni. Veszíteni

RTL
RTL
A színész az edző menyasszonyának szavaira reflektált, miután Nagy Viktória Zoé azt mondta, ha Tusup tudta volna, hogy a Torghelle Sándor elleni mérkőzése nem bokszmeccs, hanem kocsmai verekedés lesz, nem adta volna hozzá a nevét.

Torghelle Sándor és Shane Tusup mérkőzésével zárult a Sztárbox negyedik versenynapja múlt vasárnap. Meccsük másfél percig tartott, a bíró ugyanis a harmadik rászámolás után leállította a találkozót. Az egykori futballista így technikai KO-val nyert, Tusup pedig azután, hogy gratulált ellenfelének és a csapatának, távozott a ringből. Nyilatkozattételét másnap pótolta, a Blikknek megküldött közleményében egyebek közt úgy fogalmazott:

A gondolataim között sem szerepelt, hogy két sportolói háttérrel rendelkező személy összecsapása ilyen stílusban megy majd végbe.

A történtekkel kapcsolatban a story.hu Tusup menyasszonyát, Nagy Viktória Zoét is megszólaltatta, aki szerint lejáratás zajlik a párja ellen.

„Nem ismerek Shane Tusuphoz fogható, ízig-vérig profi és korrekt sportembert! Ha ő előre tudja, hogy ez nem egy igazi bokszmeccs, hanem egy kocsmai verekedés lesz, nem adta volna ehhez a nevét! De mindazok ellenére, ami a ringben történt, mi sem volt természetesebb számára, mint hogy az eredményhirdetés után kezet fogjon az ellenfelével és annak edzőivel. Majd néhány perc várakozás után, egyetlen hangos szó nélkül velem és a stábjával hagyta el a ringet, mivel egyetlen jelzés sem érkezett interjúkészítésre. Szóval egyszerűen hazugság, hogy nem járt el sportszerűen! És sok kérdést vet fel bennem, hogy a kamera miért nem mutatta a történteteket!”

nyilatkozta kedden a fitneszmodell, akinek szavaira Molnár Áron nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében reagált.

Bizony, Shane Tusup rohant Sanyinak ész nélkül az elején… így a rengeteg sportról megszerzett tudás mellett egy hatalmas dolgot lenne érdemes még megtanulni: veszíteni

– fogalmazott a színész, aki az egyik soron következő Sztárbox-versenynapon Szegedi Fecsóval csap majd össze egy gálameccsen.

Kapcsolódó
Torghelle másfél perc alatt kiütötte Tusupot, Czutort leléptették – képeken a Sztárbox negyedik versenynapja
Vasárnap újabb meccsekkel folytatódott a Sztárbox: az első mérkőzésen Földes Eszter és Lola csaptak össze női pehelysúlyban, majd a férfi nehézsúly-kategória versenyzői, Mészáros András és Czutor Zoli léptek a ringbe, a harmadik csatát pedig Shane Tusup és Torghelle Sándor vívták egymással férfi középsúlyban. Utóbbi két meccs már az első menetben eldőlt. Galéria.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik