Szórakozás

Már szeptember elsején feldíszítette a karácsonyfát

A walesi nő azt szeretné, ha minden nap karácsony lenne.

Három hónap van karácsonyig, de már vannak olyanok, akik az ünnepi időszakot élik.

Így van ezzel Bobbie-Jo Pritchard is, aki már közel négy hónappal karácsony előtt, szeptember elsején felállította a karácsonyfáját, amit meg is mutatott a TikTokon – írja a Mirror.

@bobbiejochristmas CHRISTMAS HAS OFFICIALLY HIT MY HOUSEHOLD 🎄🎄 #christmas #fyp #christmascountdown #christmastree #christmastreedecorating #christmas2024 #september1st #christmastiktok ♬ original sound - Alexia

A 24 éves, walesi nő a videóban elmondta, imádja az ünnepeket, azt kívánná, hogy minden nap karácsony legyen. Szeptember elsején fel is állította és feldíszítette a fát, így több mint három hónapig ünnepi hangulat fogadja az otthonában.

A videó alatt kommentelők nagy része szerint túl korán van még a díszítéshez, de Prittchard azt válaszolta, hogy mivel ő nem ünnepli a Halloweent, csakis a karácsonyra koncentrál. Többen támogatták is, a kommentelők közül szintén sokan már hónapokkal az ünnep előtt feldíszítik a fát.

A karácsony mindig is nagy ünnep volt a családomban. Felnőttként édesanyám állította fel a karácsonyfát októberben, és nagy ünneplés kerekedett belőle!

– mondta Prittchard.

A lap megkérdezett egy szakértőt, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy ha valaki nem műfenyőt használ, hanem igazit, akkor inkább novemberben állítsa fel, mert különben „nem a legjobban” fog kinézni az ünnepekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik