Szórakozás

Michael Keaton újra anyakönyvezett nevét kívánja használni Hollywoodban: a Michael Douglast

Christopher Polk / Getty Images
Christopher Polk / Getty Images
Azért beleszőné a felvett Keaton nevet is.

A People készített interjút Michael Keatonnal, aki a most mozikba került Beetlejuice Beetlejuice című film főszereplője. Keaton ebben elmesélte, hogy Michael John Douglas néven látta meg a napvilágot, és mikor színész lett, az amerikai színészcéh nem engedte neki, hogy Michael Douglasként induljon el a szakmában, mert akkor már több éve volt egy másik Michael Douglas Hollywoodban.

Mike Douglasként akart szerencsét próbálni, az viszont amiatt nem jött össze, mert egy talkshow-házigazdát is így hívtak. Így fölcsapta a telefonkönyvet, majd kiválasztotta a Keatont.

Ránéztem, és azt mondtam, ó, ez ésszerűen hangzik.

Keaton azt tervezi, hogy mostantól az anyakönyvezett nevét használja majd munkái során, pontosabban annak egy hibrid verzióját: a Michael Keaton Douglast.

Kritikusunk egyébként azt írta Keaton új filmjéről: „A Beetlejuice Beetlejuice már csak miatta sem fog nagy csalódást okozni az alapmű rajongóinak, de az azért nagy kérdés, hogy az új közönséget hasonló sikerrel sikerül-e megszólítania a nosztalgiával. Egy dolog viszont biztos: Tim Burton már nemcsak a 19. századi rémmesék világába vágyódik vissza, de a saját fiatalkorába is.”

Kapcsolódó
Még a legalpáribb démon sem tudja visszahozni Tim Burton fiatalkorát
A nosztalgiázni vágyók elégedettek lesznek a Beetlejuice megkésett folytatásával, Michael Keaton önfeledt ripacskodása még mindig szórakoztató, de az eszelős kreativitás lángját ez már aligha lobbantja fel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik