Szórakozás

Tóth Gabi a Sztárban sztár All Starsról: Szerintem szakmailag ez az egyik legnehezebb műsor egy énekesnek

TV2
TV2
Mint mondta, mindig vágyott rá, hogy a zsűrizés után újra színpadon álljon.

Múlt héten leplezte le a TV2, mely hírességek térnek vissza a Sztárban sztár All Starsban. Köztük van Tóth Gabi is, aki anno a Sztárban Sztár harmadik évadában harmadik helyezést ért el.

Amikor 2015-ben én is versenyző voltam a Sztárban Sztárban, akkor nem gondoltam, hogy kilenc évvel később újra szereplőként léphetek színre, pláne úgy, hogy előtte a Sztárban sztár leszek!-nek oszlopos zsűritagja voltam. De talán így még jobban várom a versenyzést, mert a zsűriszékből mindig vágytam arra, hogy újra a színpadon állhassak

mondta el az énekesnő a műsorhoz készült interjúban, melyben arról is beszélt, szerinte az, hogy korábban amatőr énekesek mestere volt a Sztárban sztár leszek!-ben, nem helyez rá nagyobb nyomást versenyzőként.

Ugyanis én mindig nagyon empatikusan álltam a versenyzőkhöz, tudtam, hogy ez egy nagyon nehéz feladat. Szerintem ez szakmailag az egyik legnehezebb műsor egy énekesnek. Tök mindegy, hogy profi vagy, vagy most látunk meg először ebben a műsorban, ez egy nagy kihívás, amiben magam is sokat fejlődhetek.

Mint mondta, izgatottan várja az élő adásokat, és örül neki, hogy hétről hétre szakmai kritikát kap majd, amitől fejlődhet. „Azt gondolom, hogy amíg élünk, fejlődünk” – tette hozzá.

Tóth Gabinak az a célja, hogy minél több karaktert megformálhasson és a verseny végéig jusson a showműsorban.

De a lényeg az nekem, hogy élvezhessem egyre több és több héten át ezt a csodát, amibe belekerültem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik