Szórakozás

Varga Ádám a sztárboxos kiütésről: eldurrant az agyam, mentem előre

RTL
RTL
Úgy érezte, megcsípheti Miller Dávidot.

Elindult a Sztárbox, három mérkőzéssel, elsőként, férfi könnyűsúlyban, Miller Dávid és Varga Ádám mérkőztek meg. Hamar elindult az adok-kapok, már az első menetben látni lehetett, hogy ennek kiütés is lehet a vége. A második felvonásra Varga ereje, vélhetően, elfogyott, többször leengedett kézzel védekezett, amire Miller jó érzéssel figyelt fel. KO-val jutalmazta Varga figyelmének lankadását.

A padlóra került színészt percekig ápolták, végül interjút sem tudtak vele készíteni rögtön a meccs után, csak jóval később tért vissza Héder Barna mellé.

– Kicsit ledőltem egyet az első menetben…

– A másodikban! – javította ki a riporter Vargát, aki a mérkőzésen szerzett élményeiről is beszámolt.

Kemény volt a Dávid, nem számítottam arra, hogy ennyire. Elnézést kell kérjek az edzőmtől, ezt szajkózta hónapok óta, hogy fönt a kéz, fönt a kéz, ne menj ész nélkül előre. Eldurrant az agyam, mentem előre, kint volt a fejem, ez volt az eredménye, hogy betalált ez az állas.

Arra a kérdésre, hogy miért nem figyelt az edzője instrukcióira, Varga úgy felelt, meccsszituációban „nagy az adrenalin, nem megy át minden információ”.

Az első menetben azt éreztem, volt egy pillanat, amikor megcsíptem a Dávidot, és hogy onnantól nekem előre kell mennem. De aztán ő csípett meg engem.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik