Szórakozás

Sztárbox: Pribelszki Norbert két fogát is kiütötte Noszály Sándornak

RTL
RTL
A teniszező azt mondja, sajnos rosszul volt rajta a fogvédője, amit elhagyott a mérkőzése közben.

Tegnap startolt el a Sztárbox új évada, melyben Noszály Sándor is ringbe lépett. A teniszező Pribelszki Norbert színész-rapperrel csapott össze, aki mint kiderült, két fogát is kiütötte.

Fog nélkül, de relatíve jól. Gyerünk ma. Jó reggelt mindenkinek és köszönöm azt a sok szeretetet és szurkolást

– jelentkezett be korábban az Instagram-oldalán Noszály, fotóján megmutatva hiányos fogsorát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés

A teniszező – aki végül pontozással húzta be a győzelmet – most a Blikknek is megerősítette, hogy két foga bánta a vasárnapi mérkőzést.

Nagyon jól vagyok, csupán két fogam hiányzik. Sajnos rosszul volt rajtam a fogvédő, kiesett, az ütések pedig eltaláltak. Az orvos lefertőtlenítette, megröntgenezték, nincs nagyobb baj, úgyhogy amint lehet, megyek, megcsináltatom a pótlást. Beszélni sem érdemes erről többet

– mondta a lapnak Noszály, akiben bevallása szerint ugyanaz az eufória és boldogság van jelenleg, mint amikor teniszezőként győzött.

Nagy áldásként éltem meg a mérkőzést, nyugodt szívvel léptem a ringbe és igyekeztem minden percét élvezni. A szívem vitt végig, és ösztönösen csináltam mindent. Alapvetően nem szeretek verni embert és ütéseket kapni, de most mindent beleadtam, küzdöttem, ahogy csak tudtam, és ennek meg is lett az eredménye. Igaz, nagyon elfáradtam, főleg idegileg, a koncentráció miatt.

Ami tegnapi ellenfelét, Pribelszki Norbertet illeti, a teniszező úgy fogalmazott, noha nem korábban ismerte a színész-rappert, „jókötésű, ügyes gyereknek” tartja.

Láttam a szemében a tüzet, ezen én is felbátorodtam és mentem előre. Férfias küzdelem volt, gratulálok neki. Korban a gyerekem lehetne, de ezzel nem foglalkoztam. A teniszben is sokszor játszom akár 18 évesekkel is, hozzá vagyok szokva ehhez

– tette hozzá.

Kapcsolódó
Brutális KO, feladott küzdelem, titokzatos versenyző – képeken az új Sztárbox első adása
Újra elstartolt a Sztárbox: könnysúlyban megmérkőzött Varga Ádám és Miller Dávid, női könnyűsúlyban Hódi Pamela és Nemazalány, de Noszály Sándorra is ellenfél várt, mivel eredeti bokszpartnere, Henry Kettner, sérülés miatt, feladta a műsort. Galéria.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik