Szórakozás

Riley Reid elárulta, hogy vált ő a világ elsőszámú pornósztárjává

Ethan Miller / Staff / Getty Images
Ethan Miller / Staff / Getty Images
Riley Reid ma már nem szívesen forgat, de 2017-ben ő volt a világ legnépszerűbb pornószínésznője. Nemrég egy podcastban beszélt arról, szerinte minek köszönhette népszerűségét.

Riley Reid volt a 2017-ben messze a legnépszerűbb pornószínésznő, vagyis az ő nevére kerestek rá a legtöbben a PornHubon. Bár a 33 éves színésznő már nem szívesen forgat, ha pedig mégis, kizárólag nőkkel vállal közös jelenetet, ma is a legnépszerűbb pornószínésznők top10-es mezőnyében van – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Reid nemrég egy podcastban beszélt arról, hogy szerinte minek köszönhető a sikere. Úgy gondolja, sokat számít, hogy a videói, melyekben mindig mosolygott, sohasem tűntek túl komolynak, inkább természetesnek látszottak, így az emberek könnyebben tudtak azonosulni a szereplőkkel.

Reid, aki 19 évesen kezdte felnőttfilmes karrierjét, korábban többször is azt nyilatkozta, hogy ha tehetné, nem vágna bele még egyszer, és ha valaki tanácsot kér tőle, mindig azt válaszolja, ne csinálja. Karrierje csúcsán, miközben megpróbált adaptálódni a pornós közeghez, Reid komoly identitásválságon ment át, nem tudta ki is ő valójában.

A pornózás mindent nagyon megnehezít: a randizást, a családi életet, az intimitást. Ha pornózol, el kell fogadnod, hogy az emberek a hátralévő életed minden egyes napján ítélkeznek majd fölötted és megszégyenítenek

– nyilatkozta.

Reid korábban azt gondolta, hogy sohasem fog gyereket vállalni, mert túlságosan félt tőle, hogyan hatna a gyerekére, hogy az anyja pornószínésznő. Aztán 2021-ben mégis megházasodott, egy évvel később pedig világra hozta a kislányát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik