Szórakozás

Mégsem a világ legnagyobb csajozási égését mutatta be a US Open lelátóján készült videó

Megszólalt a főhős.

Mégsem úgy volt, ahogy azt gondoltuk!

A napokban millók röhögtek / szomorkodtak egy pármásodperces videón: ahogy azt mi is megírtuk, az US Openen, Francis Tiafoe és Aleksandar Kovacevic meccse közben a kamerák rögzítették, ahogy egy férfi két itallal a kezében helyet foglalt a lelátón egy látszólag egyedül ülő nő mellett.

A nézők nem véletlenül gondolhatták úgy, hogy a férfi vélhetően ismerkedési szándékkal ült oda, és élete legkínosabb pillanatait élhette át, miután pár másodperccel beelőzték. Nézze csak:

A New York Post kiderítette, hogy valójában mi történt – és kicsit el is rontotta a poént. Hiszen most már tudjuk: semmi sem az volt, aminek látszott.

Az anonimitást választó férfi, akiről csak annyit tudunk, hogy 43 éves New York-i lakos, a lapnak elmondta:

„Ha jól megnézed a videó jobb alsó sarkát, egy ideig látsz hátulról egy szőke rövid hajú nőt, ő a feleségem. Előrehajol, és én tulajdonképpen őt nézem. Egy másik párral voltunk, akik a barátaink, és egymás felett ültünk” – mondta a férfi. Tehát a főhős a mellette ülő szőke nőt is ismerte, de annak a férje is jelen volt, és ő adta neki az italt. Az öt másodperces felvételbe tehát mindenki teljesen mást gondolt bele, mint ami valójában történt: igazából csak két férfi hozott 1-1 italt a párjának.

A New York-i teniszkedvelő nem örül különösebben a hirtelen jött hírnévnek. A videót ugyanis, amiről mindenki azt hitte, hogy egy elbénázott csajozást mutat be, eddig 27 milliószor nézték meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik