Szórakozás

„A világ első számú férfi szexterapeutája” hazamegy a randiról, ha egy nő farmerban érkezik

A pornószínészből lett szakértő a randi előtt már lefekteti a szabályokat.

Egy önmagát a világ első számú szex coachának tartó férfi megosztott néhány tanácsot követőivel, amelyek szerinte ahhoz segítik hozzá a férfiakat, hogy olyan szeretőkké váljanak, amilyenre a barátnőjük mindig is vágyott – írja a Daily Mail.

Stirling Cooper a Frankifyy YouTube-csatornán említette meg két szabályát, amihez randevúzásnál tartja magát.

1. A nők ne vegyenek fel farmert az első randin

A 37 éves férfi ugyanis ezt utálja, és a legkevésbé nőies dolognak tartja, ami csak eszébe jut. A találkozók előtt szól a nőknek, hogy ne vegyenek fel ilyen anyagból készült nadrágot, mert ellenkező esetben ő hazamegy.2. A nők ne igyanak túl sok alkoholt az első randin„Egy italt ivott. Két ital. Túl sokat eszik, aztán rendel még valamit. Meg fogom neki mondani. Megállítom a pincért, és azt mondom, »nem, nem fogsz neki italt hozni, inkább hozz neki vizet« – mondja Stirling Cooper, aki állítja, a visszajelzések alapján ez az atyai szigor a legszexibb dolog, amivel a vele kapcsolatba került nők valaha találkoztak.

A pornószínészből lett szex coach saját csatornáján többek között olyan című videókat találhatunk, mint például „Hogyan találj feleséget”, „A nőknek kell fizetni?”, illetve „5 alul értékelt pozíció, amiktől NAGYOBBNAK érzed magad”. A férfi videója alatt nem maradtak el a kritikus kommentek sem, amelyekben jelezték, nem az édesapjukkal szeretnének randevúzni, így csak azért is farmert vennének fel és berúgnának – akkor is, ha egyébként nem isznak alkoholt –, valamit arra a vélekedésre jutottak, hogy az elhangzottak alapján értik, hogy Stirling Cooper miért egyedülálló.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik