Szórakozás

Ifjabb Schobert Norbert indul a Megasztárban

TV2
TV2
Egy ideje szerette volna már kipróbálni magát a színpadon.

Rubint Réka és Schobert Norbert 19 éves fia, ifjabb Schobert Norbert énekesi babérokra tör, tehetségét az idén ősszel, 12 év után visszatérő Megasztárban mutatja meg a nyilvánosságnak – tudta meg a Blikk, a hírt pedig a TV2 is megerősítette. A csatorna közleményében azt írta, örülnek, hogy a fiú náluk mutatkozik be, azt viszont természetesen nem árulták el, meddig jut a tehetségkutatóban.

Ifj. Schobert a lapnak arról mesélt, mióta érdekli őt az éneklés.

Kiskorom óta énekelek, de tudatosan nem igazán foglalkoztam vele egészen mostanáig. Az utóbbi időben kezdtem el énektanárhoz járni, de alapvetően itthon, magamnak énekelek

– mondta.

Korábban édesanyja edzőtáborában már előfordult, hogy színpadra állt. Az ott kapott visszajelzések hatására gyűjtötte össze a bátorságát, hogy a Megasztár zsűrije elé álljon.

Ez valóban egy nagy lépés, de volt egy célom: a közönségnek átadni azt, amit én érzek, amikor énekelek, és nyilván kíváncsi voltam arra is, hogy a zsűrinek mi a véleménye. Egy ideje már bennem volt, hogy kipróbáljam magam, most értem meg arra, hogy ezt meg is tegyem.

Ifj. Schobert a zenei ízléséről is beszélt a lapnak: mint elmondta, leginkább a blues, a gospel és a rock and roll műfaja állnak közel hozzá. „Inkább a régebbi zenéket kedvelem” – tette hozzá.

Kapcsolódó
Ifjabb Schobert Norbert hivatalosan is csatlakozott a Magyar Honvédséghez
Mint arról korábban a 24.hu-n is beszámoltunk, ifjabb Schobert Norbert csatlakozik a Magyar Honvédséghez területvédelmi tartalékosként. Lapunknak

Ajánlott videó

Olvasói sztorik