Szórakozás

Kipakolták az amerikai influenszer otthonát, miután kiposztolta, hogy épp Európában van

Korábban szeretett luxusholmikat mutogatni a házában – a jövőben óvatosabb lesz.

Aminek Victoria Paris a megélhetését köszönhette – tudniillik, hogy életének minden érdekes pillanatát megosztja az interneten –, az egyben célponttá is tette őt.

A 25 éves Los Angeles-i influenszer, akinek valódi neve egyébként Victoria Paris Finkel, imádott beszámolni a közösségi médiában arról, hogy épp milyen termékeket kapott ingyen – most azonban kevésbé volt lehetősége a menőzésre, ugyanis kirabolták az otthonát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

victoria paris (@victoriaparis) által megosztott bejegyzés

Mindez még május 5-én történt, amikor európai kirándulásáról posztolt képeket az Instagramra és videókat a TikTok-ra, a Silver Lake-ben található otthonát pedig eközben kipakolták. A biztonsági kamerák rögzítették, ahogy egy férfi behatol a házba, majd designer holmikkal és ékszerekkel távozik.

A betörő a többi közt eltulajdonított egy Louis Vuitton és egy Miu Miu táskát, egy laptopot és az influenszer összes ékszerét is magával vitte.

A dizájnról, stílusról, életének érdekes pillanatairól posztoló Parisnek több mint 400 ezer követője van az Instagramon és közel 2 millióan követik a TikTokon. Korábban gyakran közzétett fotókat és videókat az ingatlan kertjéről, amelyekről jól látható volt a ház környezete, a kocsija.

A betörés másnapján az influenszer a biztonsági kamerán látta, hogy ugyanaz a férfi ólálkodik az otthona körül, ezért úgy döntött, hogy elköltözik – és ezentúl jobban figyel arra, miről posztol.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

victoria paris (@victoriaparis) által megosztott bejegyzés

„Nem mi vagyunk a legnagyobb áldozatok, de mindent felteszünk az életünkből az internetre, ami a legkönnyebb célponttá tesz minket” – mondta az influenszer a Los Angeles Timesnak.

A lap emlékeztet, hogy korábban a rapper Pop Smoke-ot azután ölték meg, hogy az Instagramon posztolt egy fotót egy dizájner táskájáról, egy másik rappernek, PnB Rocknak az ékszerei miatt kellett meghalnia, miután közzétette az Instagramon, melyik étteremben tartózkodik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik