Szórakozás

Curtis cáfolta, hogy Barnai Judittal szakítottak volna

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Reagált a róluk szóló pletykákra.

Lassan egy hónapja kezdtek megjelenni cikkek a bulvárlapokban arról, hogy Curtis és Barnai Judit kapcsolata zátonyra futott. A Nyerő Páros tavalyi évadának győztesei hosszú ideje nem posztoltak közös fotókat a közösségi oldalaikon, az Instagramon például nem is követik egymást. A kettejükről szóló pletykákra nemrég a Tények Plusz stábjának nyilatkozott a rapper.

Jól vagyunk. Igazából az történt, hogy a Judie egy tévéműsorban szerepel, és azért nincsenek közös posztok, és ezért nem lát senki minket együtt, mert ő éppen eleget tesz egy munkájának

– mondta Curtis, utalva a Farm VIP-ra, melynek idei évadában a kosárlabdázó a sárga csapatot erősíti.

Azt nem tagadom, voltam hullámvölgyek, de melyik kapcsolatban nincsenek? De együtt vagyunk, szóval nem szakítottunk.

Amikor arról kérdezték, névtelenséget kérő ismerősei miért nyilatkoztak sorra arról, hogy mélypontra került, Curtis azt felelte, a frissen megjelent dalának szövege állhat a háttérben.

Szerintem az új dal talán, abból posztoltam dalszövegeket, az egy elég mély, szentimentális dalszövegre sikeredett. De hát tőlem azért ezt megszokhatták már az emberek. Én azért elég mély sorokat, dalokat tudok írni

– magyarázta a rapper, aki szerint a szöveget nemcsak azon hallgatók érezhetik magukénak, akik a szerelmükben csalódtak, hanem azok is, akiket esetleg egy barátjuk vagy éppen családtagjuk bántott meg.

A rapper múlt pénteken a Budapest Parkban lépett fel, ahol a kisfiát, Donit is felvitte magával a színpadra.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik