Szórakozás

Tóth Gabi: Sok lány kért tőlem segítséget, mert tudják, hogy engem is sokat bántottak

TV2
TV2
Az énekesnőt megdöbbentette, hogy táborában több olyan gyerekkel is találkozott, akit bántanak az iskolatársai vagy molesztálták őket az utcán.

Lezajlott Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence tábora Pomázon. Az énekesnő a Borsnak nyilatkozott élményeikről és tapasztalataikról, egyebek mellett elmondta, a táborlakóknak egy coach is tartott foglalkozásokat, amik során ő is tudott segíteni a fiatal lányoknak.

Számomra az volt a legmegdöbbentőbb, hogy mennyire sok gyereket bántanak a suliban az osztálytársai. Sok lány kért tőlem segítséget, mert tudják, hogy engem is sokat bántottak, és nem tudják, hogy hogyan kell ezt kezelni, nekem pedig van ebben tapasztalatom. Elmondtam nekik, hogy engem is megviselnek a bántások, és teljesen normális, hogy ők is így érzik. Nagyon komoly emberi történetekkel találkoztunk

– fejtette ki Tóth Gabi, majd egy olyan feladatot is felidézett, mikor a gyerekeknek név nélkül kellett leírniuk egy félelmüket, amiket aztán felolvastak, és a többiek jelentkeztek annál, ami számukra is félelmet okoz.

Így együtt volt lehetőség megbeszélni olyan dolgokat, amik óriási gátat okoztak nekik, együtt élhették át azt, hogy nincsenek egyedül egy adott problémával. Például volt 6-7 olyan lány is, akik mindannyian jelentkeztek, amikor arról volt szó, hogy az utcán molesztálták őket: követték őket tömegközlekedésen vagy beszóltak nekik. Ez volt a leghosszabb téma mind közül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik